研究活動/社会的活動

活動期間
Period of Activities
1989  研究発表  8月

活動内容等(Content of Activities) "N'-deletion: A Preliminary Study."
(共著) The 1st Japanese/Korean Linguistics Conference (UCLA)

1989  研究発表  12月

活動内容等(Content of Activities) "N'-deletion and the DP Hypothesis."
(共著)Linguistic Society of America (LSA) Annual Meeting (Washington, D.C.)

1988  研究発表  12月

活動内容等(Content of Activities) "Structural and Pragmatic Constraints on the Acquisition of Pronominal References."
Linguistic Society of America (LSA) Annual Meeting (New Orleans)

1987  研究発表  10月

活動内容等(Content of Activities) "Capturing the Evasive Passives."
(共著) Boston University (BU) Conference on Language Development (Boston University)

Page: [<<PREV] [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [NEXT>>]